Uslovi kupovine

INTERNET PRODAVNICA MEDIPHARM
USLOVI KUPOVINE

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge (dalje u tekstu: “Korisnik” ili “Kupac” omogućavaju kupovinu proizvoda iz naše ponude. Zadržavamo pravo promene uslova korišćenja shodno novim elementima prodaje i/ili zakonskoj regulativi, zbog čega bi Korisnik pre svake kupovine trebao da bude upoznat sa Uslovima korišćenja. Opšti uslovi korišćenja su sastavljeni u skladu sa važećim propisima Republike Srbije, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na osnovu preporuke i međunarodnih kodova za e-poslovanje.
Kupovinom korisnik postaje kupac. Ovi opšti uslovi korišćenja definišu prava i obaveze posetilaca, korisnika i kupca te poslovni odnos između prodavca i kupca proizvoda iz ponude internet trgovine. Uslovima korišćenja definisana su pravila koja pri kupovini obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

NAČIN ISPORUKE

Za sve porudžbine primljene do 14h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 72h (3 radna dana). Ako je porudžbina izvršena radnog dana posle 14h, računa se kao da je ista izvršena narednog dana do 14h. Ovo je iz razloga što se presek vrši svakog dana u 14h. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak. Isporuka robe ne vrši se subotom i nedeljom.

NAČIN PLAĆANJA
Medipharm internet prodavnica omogućava plaćanje pouzećem, uplatnicom.

1. Proizvodi koji se plaćaju pouzećem, podrazumeva plaćanje porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke kuriru na licu mesta. Plaćanje se vrši u gotovini.

2. Vašu porudžbinu nakon potvrđivanja, možete da platite uplatnicom u banci ili pošti direktno na račun Medipharm-a 340-11024921-33 u Erste banka. Na uplatnici navesti u pozivu na broju, broj koji se generiše pri naručivanju.

KORIŠĆENJE

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila.

PRISTANAK

Registracijom na on-line trgovinu korisnik daje saglasnost da trgovac prikuplja informacije na način i za namene opisane u uslovima korišćenja.

PRIVATNOST

Internet prodavnica Medipharm se obavezuje da čuva privatnost svojih korisnika. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci i podaci potrebni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge.

OPŠTI USLOVI

Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila. Nakon potvrde narudžbe od strane Kupca, narudžba je neopoziva. Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.